Új festéssel egy új személyiség születik
szobafestés - mázolás - tapétázás
Szobafestés, tapétázás, mázolás
2
Szobafestés, tapétázás, mázolás
Tapétázás, ha gyorsan kell szép eredmény
Jó árért remek munka!

A tapétázás adhatja színekben, motívumokban a legjobb hatást otthonunkban. Többfajta tapéta létezik, amelyek segítségével és egy kis kreativitással csodaszép otthont varázsolhatunk.

2
szobafestés - mázolás - tapétázás
Hol lehet tapétázni?
Szinte minden helyiség tapétázható!

A tapétáknak ma már rendkívül sok fajtája létezik. Így bátran ajánlhatóak konyhákba, de akár mérsékelten vizes helyiségekben is jól megállják a helyüket.

Ne habozzon keresni, ha tapétázás előtt tájékozódna!

Tapétázás

A tapétázás mára rendkívül széles lehetőségeket kínál az otthonuk szépítésére vágyóknak. A mai divat a kevesebb-több elve alapján működik, mert csak egy-egy fal vagy folyosórészt hangsúlyoznak így. Persze megmaradt emellett a klasszikus "mindent letapétázunk" elv is.

Egy kis szépérzékkel a festés és tapétázás kombinációiból hihetetlen jó hangulatú otthont lehet varázsolni, de ha biztosra akar menni, akkor lakberendezőnk segítségével a hatás száz százalékos lesz!
Kérje ki az Ő véleményét is festés, tapétázás előtt!

A régi papír alapú tapéták többségét mára lecserélték sokkal ellenállóbb anyagú tapétákra, melyek hosszabb élettartamúak.

 

Szobafestés - tapétázás - mázolás
2
A tapéta előnyei
A jó minőségű tapéta hatalmas előnye, hogy rövidebb száradási idővel kell számolni, mint a festésnél, és a tapétázás után nem marad kellemetlen szag sem. Viszont kopásálló és a legtöbb tapétatípus lemosható.
 

A tapéták másik jó tulajdonsága, hogy sokkal összetettebb mintákat is tartalmazhatnak nagyon sok színárnyalattal. Külön kiemelendő, hogy vannak már dombornyomott tapéták is, amik igencsak pozitívan befolyásolják a belső terek hangulatát.

A tapétánál nem muszáj csak mintában gondolkodni, léteznek már fotó tapéták is, vagyis régi nevükön poszterek.

Mára a fűrészporos tapétákat kiszelektálta az idő. Helyettük az üvegszövetből készült tapéták terjedtek el. Ezek jóval ellenállóbbak, penészedésre sem nagyon hajlamosak, és nem mellékesen kevésbé éghetőek.

Tapéta felrakása komoly felület előkészítő munkával jár, ezért szakember kell, hogy megfelelő minőségben élvezhesse azt hosszú éveken át.

Dolgozom mind csúcskategóriás, luxus lakóingatlanokban, mind kereskedelmi környezetben, beleértve a bemutatótermeket, az üzlethelységeket és az irodákat is.

KÉRJE AJÁNLATOMAT!

Amennyiben a minőség a legfontosabb szempont, írjon nekem!

Kedvező ár, biztos minőség!

Lakberendező segítségét kéri?
Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 10.0 MB