Új festéssel egy új személyiség születik
Festés - mázolás - tapétázás
Szobafestés, tapétázás, mázolás
2
Szobafestés, tapétázás, mázolás
Milyen színeket használjunk festéskor?
A legjobb, ha a helyiség funkciójához igazodunk, mert...

A bennünket körülvevő színek és árnyalataik nagyban befolyásolják komfortérzetünket, és ezáltal a döntéseinkre is hatással vannak. Éppen ezért a színek kiválasztása nagyon fontos feladat!

2
Nem mindegy, milyen színt hova tesznek...
Színek és színkombinációk

Érdemes átgondolni, hogy egyes színkombinációkkal hogyan játszunk festésnél. Nem minden színösszeállítás alkalmas hálószobába, de lehet, hogy ugyanez a színkombináció telitalálat lesz egy fogadóhelyiségben.

Ha festés előtt áll, helyszíni felméréskor segítek a döntésben!

Egy jó szobafestés új otthont varázsolhat!

Egy szoba vagy egy épület kifestése a jól eltalált színekkel képes barátságos, meleg otthont biztosítani úgy is, hogy a berendezés a régi marad.

Ahhoz, hogy maradéktalanul élvezhesse az új, vagy felújított otthon adta előnyöket, a kivitelezésnek is jónak kell lennie, ehhez viszont jó festő szakemberre lesz szükség!
2
Szobafestés előtte - utána
Szobafestés előtti nézet

A fal előkészítése és az új épületgépészeti részek kialakításának állapota.

...És ez van szobafestés után

A felújítás után hasonló kép fogja fogadni Önt is, amikor birtokba veszi megújult otthonát.

 

A festő szakember nem csak a festésért felel, hanem a felületkezelést is ő készíti elő, valamint az élek, sarkok esztétikus kidolgozása is az ő munkaköri leírásában találhatók meg. Érdemes szobafestőre bízni ezeket a feladatokat.

Ha igazán szép, stílusos otthont akar kapni, akkor festés előtt kérje ki lakberendező tanácsát is. Amennyiben üzlethelyiségről van szó, ugyanez javasolt, hiszen nem mindegy, hogy mit kommunikál az ügyfelei felé irodája, vagy üzlete. Egy rosszul eltalált szín vagy stílusban nem passzoló berendezés rossz benyomást tehet az ügyfelekre. Ha biztosra akar menni, vegye igénybe lakberendezőm szakértelmét is!

Rövid határidővel és kedvező áron dolgozom, munkámra garanciát adok. Igényes szakember lévén minőségileg korrekt munkát végzek! Bízza rám nyugodtan az aktuális szobafestést, vagy felújítási feladatait! Szolgáltatásaimat országosan veheti igénybe.

KÉRJE AJÁNLATOMAT!

Amennyiben a minőség a legfontosabb szempont, írjon nekem!

Kedvező ár, biztos minőség!

Lakberendező segítségét kéri?
Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 10.0 MB