Új festéssel egy új személyiség születik
Kül és beltéri szobafestés, mázolás tapétázás
Kül és beltéri szobafestés, mázolás tapétázás

Ház festése eladás előtt

Milyen színűre fesse az eladni kívánt házát 

Amikor valaki azt tervezi, hogy eladja az otthonát, anyagilag jó döntés lehet, ha kifesti kívül- belül a házat. Így nagyobb eséllyel lehet eladni és még többet is fog érni, mint a festés előtt. Erre olyan színeket használjunk, amik semlegesek.

Külső festés

Az a ház, amely kívülről viseletesnek látszik, nem fog olyan gyorsan elkelni vagy kevesebbet fognak érte adni, mint annyiért Ön szeretné. Azt tartsa szem előtt, hogy a ház külseje, esztétikuma már utalni fog a ha ház belsejére is. A vásárlók, már akkor véleményt alkotnak a házról, amikor még be sem léptek a kapunk.

Hogy az első benyomás jó legyen, érdemes körülnézni a környéken és a többi ház színeit alapul venni, hogy a sajátunk ne üssön el nagyon a többitől, de mégis annyira kiemelkedjen, hogy felkeltse a figyelmet.

Fehér színnel festés minden házhoz passzol. A Greige (GREIGE = szürke + bézs) egy gyönyörű semleges szín, amely nagyon jól megfelel a legtöbb háznak, ha ezzel a színnel festik le. A szürke és a kék (a megfelelő arányban) külsőleg is vonzónak tűnhet, ugyanakkor semleges szín minden házvásárló számára. 

Szoba festés, mázolás, szuper árakkal

belső festés

A ház belül is legyen semleges színnel kifestve. Azok a színek, amelyek bizonyos stílusokra vagy ízekre emlékeztetnek, nem fognak túl nagy vonzerővel bírni, és otthona valószínűleg sokáig fog pangani a piacon. Ne feledje: azt szeretné, hogy otthona személytelen, ámde vonzó is legyen egyben, hogy a potenciális lakásvásárlókat ne zavarja meg az Ön egyénisége, ami nyilván a házra is ráteszi a bélyegét. Az érdeklődőnek egy teljesen tiszta semleges házat kell látni, hogy hajlandó legyen megfizetni a ház árát.

Ha a festésnél azt mondják semleges, akkor azt gondolhatja, hogy bézs. És a bézs színek valóban semlegesek. De ezek nem mindig a legjobb színek otthonában, mert az emberek az utóbbi időben inkább a hideg színek felé hajlanak. Ehelyett a szürke nagyszerűen kiemeli otthonának gyönyörű vonásait, tágítja a teret és kellemes hangulatot áraszt. 

A Taupe ( taupe szín a sötétbarna és a szürke közötti árnyalatokat jelöli) jól működik a belső térben is, mert nyugalmat és eleganciát áraszt.

A fehér mindig jó választás, de ügyeljen arra, hogy egy hűvös árnyalatú fehér legyen és kerülje a sárga árnyalatokat, hogy a tér modern és barátságosnak tünjön.

Hogyan lehet a legtöbbet kihozni festékéből
Nem számít, milyen festékpalettát választ, csak az számít, hogy profi módon legyen a festés elvégezve, hogy az összkép kifogástalan legyen.

Mindig válasszon minőségi festéket. Többe kerül, de jobban takar, és nem lesz szükség annyi rétegre. Ráadásul szépnek és profinak fog kinézni festés után a ház.

Használjon színmintákat, mert a kézzel kevert színek nem biztos hogy azt a végeredményt adják, amit szeretne kapni.

A vásárlóit a silány munka elrettenti, és Önnek is kidobott pénz lesz. A megfolyások, az egyenetlen felületek és a nem javított fal hibák úgy néznek ki, mintha otthona elhanyagolt lenne. Ha nem akar bíbelődni a festéssel, mert nem ért hozzá, akkor jobb, ha egy szakember segítségét kéri, aki beköltözésre készen adja át otthonát.

A segítségemmel kiválaszthatja a ház stílusának és a környékének a színeit, és otthona szép és hívogató lesz a festés után. Hívjon a +36(30)937-3386 telefonszámon, vagy kérjen online ajánlatot.

KÉRJE AJÁNLATOMAT!

Amennyiben a minőség a legfontosabb szempont, írjon nekem!

Kedvező ár, biztos minőség!

Lakberendező segítségét kéri?
Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 10.0 MB