Új festéssel egy új személyiség születik
Iroda festése - Liszi Lajos szobafestő mázoló
Iroda festés - Liszi Lajos szobafestő mázoló

Iroda festés szempontok

Iroda festés: szempontok egy vállalkozás számára

Amikor az ügyfelek belépnek az irodájába, máris találkoznak az első benyomás érzetével. Akarva akaratlanul, felmérik a környezetet, és bírálnak... Jó esetben pozitív vélemény alakul ki a vállalkozásról, rossz esetben nem. Tulajdonosként felelős azért, hogy az iroda vagy üzlethelyiség tiszta, rendezett látványt nyújtson. A koszos falak, bizony ezt a hatást erősen lerombolják.

Mit tanácsol erre egy szobafestő? 

A megfelelő festékek használatát

A nagy forgalmú irodák vagy üzleteknél elengedhetetlen a jó minőségű festék használata, hogy a falakat könnyen lehessen tisztítani. Tehát olyan festéket kell választani, ami tisztítható is. Minél jobb a minőség, annál gyakrabban mosható. Ha olyan vállalkozása van, ahol bemutatóterem vagy butik van, akkor a legjobb választás a matt vagy a sejmfényű festék. Kevésbé verik vissza a fényt, és elfedik a falakon az egyenetlenségeket is.

A falak tisztítása

Az esetleges szennyeződéseket a falakon a lehető leggyorsabban vagy azonnal le kell törölni, vagy mosni. Minél hosszabb ideig marad a piszok a falon, annál nehezebb lesz letisztítani. Akármilyen jó is a festék a súrolás nem tesz jót neki. Először használjon puha ruhát és vizet. Ha ez nem működik, adjon hozzá egy kis tisztítószert.

Ha régi vagy rossz minőségű a festék, vagy rossz a festékminőség, akkor érdemes egy tisztasági festésben gondolkodni. Ez költségbe nem sok, ahhoz képest, amit az első benyomás alapján döntő ügyfelek hiánya okozna a koszos falak láttán. Ezért ne habozzon hívni, vagy ajánlatot kérni, ha van ilyen igénye. Hosszú évek tapasztalatával rendelkező szobafestő vagyok, aki jó minőségű munkát ad ki a kezéből, és korrekt árakkal dolgozik.

KÉRJE AJÁNLATOMAT!

Amennyiben a minőség a legfontosabb szempont, írjon nekem!

Kedvező ár, biztos minőség!

Lakberendező segítségét kéri?
Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 10.0 MB