Új festéssel egy új személyiség születik

A tapétázásról pár szót...

A tapéta előnyei

A tapétázás nagyon elterjedt falburkolási technika, amit manapság inkább díszítő jelleggel alkalmaznak a szobák festéséhez. Mára a tapétáknak nem csak esztétikai szempontokból van jelentősége, mert a tapéta sokkal tartósabb megoldás, mint a festék.

Bővebben...
Beltéri festés ötletek
Beltéri festés "csináld Magad"

Beltéri falfestés

Beltéri falfestés – Segítség lakásfelújítóknak!

Lakásfestés előtt áll? Szobafestés van kilátásba, de tanácstalanul keresgél a szaküzletek polcai előtt? Nem tudja, hogy milyen típus festékre vagy milyen színre lenne szükség a konyhába, vagy a nappaliba?

Bővebben...

A bababarát festékek legfontosabb tulajdonságai - erre figyelj a babaszoba festésekor

Babaszoba kialakítása – Ezekre feltétlenül figyelj!

Hamarosan új családtag érkezik? A babavárás alatt van egy fontos teendő, mely mellett nem lehet elmenni.  Mindenki élvezettel tervezgeti hogyan is nézzen ki a babaszoba, hogy ha hazaérkezik az új családtag, már kész szoba várja. DE sokan nem gondolnak a szobafestékek okozta esetleges káros hatásaikkal.

Bővebben...
Kül és beltéri festés, mázolás tapétázás
Kül és beltéri festés, mázolás tapétázás

Szobafestés és mázolás gyakoriság

Milyen időközönként fessük ki az otthonunkat

Idővel változik az ember ízlése és nem árt kizökkenni időnként a monotonitásból sem. Ezért a nagy festésekre nagyjából 4-5 évente szoktak sort keríteni. A tisztasági festést 2-3 évente ejtik meg a leggyakrabban használt helységekben. Ilyen a fürdőszoba a konyha és WC.

Bővebben...
Kül és beltéri szobafestés, mázolás tapétázás
Kül és beltéri szobafestés, mázolás tapétázás

Ház festése eladás előtt

Milyen színűre fesse az eladni kívánt házát 

Amikor valaki azt tervezi, hogy eladja az otthonát, anyagilag jó döntés lehet, ha kifesti kívül- belül a házat. Így nagyobb eséllyel lehet eladni és még többet is fog érni, mint a festés előtt. Erre olyan színeket használjunk, amik semlegesek.

Bővebben...