Festési munkálatok

A festési szolgáltatásaink a minőségi anyagok használatára és a szakértői kivitelezésre épülnek. Törekedünk arra, hogy minden projekt egyedi igények szerint valósuljon meg, legyen szó belső vagy külső festésről. Az alábbiakban részletezzük a különböző festési munkálatok típusait és azok jellemzőit, hogy segítsünk Önnek a legmegfelelőbb szolgáltatás kiválasztásában.

  • Belső festés: Nappalik, hálószobák, konyhák és fürdőszobák festése, beleértve az előkészítő munkálatokat is, mint a falak javítása és alapozása.
  • Külső festés: Házak, lakóépületek és kereskedelmi ingatlanok külső falainak, keritéseinek festése, időjárásálló anyagokkal.
  • Dekoratív festés: Speciális festési technikák, mint például szivacsos, márványhatású vagy stencil technikák alkalmazása.
  • Lakkozás és mázolás: Ablakok, ajtók, és bútorok lakkozása vagy mázolása, ami magában foglalja a felület előkészítését és a végső bevonat felvitelét.

Felújítási munkálatok

Felújítási szolgáltatásaink teljes körű megoldásokat kínálnak, amelyek magukban foglalják az építési és befejező munkálatokat is. Az alábbiakban a leggyakoribb felújítási szolgáltatásaink típusait találja, amelyek célja, hogy otthonát vagy vállalkozását modernizáljuk és értékét növeljük.

  • Teljes körű vagy részleges lakásfelújítás: A lakás vagy ház minden helyiségének felújítása, beleértve a konyhát, fürdőszobát, nappalit, és hálószobákat.
  • Konyhafelújítás: Konyhaszekrények cseréje vagy felújítása, munkalapok telepítése, és modern konyhatechnikai berendezések beépítése.
  • Fürdőszobafelújítás: Zuhanyzók, kádak, WC-k, és mosdók telepítése vagy cseréje, valamint burkolatok felújítása.
  • Belsőépítészeti munkálatok: Gipszkartonozás, padlóburkolatok cseréje, belső ajtók telepítése, és egyedi bútorok tervezése és kivitelezése.

Megjegyzés: A fenti szolgáltatások általános leírásra szolgálnak. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a feladat részleteinek megbeszéléséhez, hogy személyre szabott ajánlatot tudjunk Önnek biztosítani.

Áraink  
Felmérés Budapesten és környékén ingyenes
Lakás takarása papírral fóliával maszkolása tesa szalaggal 1000 ft/ alap négyzetméter
Falkaparás 1200-1800 Ft - ig /nm
Alapozás 400 Ft/nm
Glettelés egy rétegben csiszolással 1300 ft/nm
Glettelés két rétegben csiszolással  2500 ft/nm
Glettelés három rétegben csiszolással 3200 ft/nm
Élvédő felrakására külön díjat nem számolunk fel!  
Festés egy rétegben Héra gold festékkel fehér színben 800 ft/nm
Festés két rétegben Héra gold festékkel fehér színben 1600 Ft/nm
Festés három rétegben Héra gold festékkel fehér színben 2000 ft/nm
Színhatárképzésért külön díjat nem számolunk fel!
Folyékony Makulatúra felhordása 850 ft/nm
Tapétázás  3000-4300 Ft-ig /nm
Poszter vagy fotó tapéta felrakása  6500 Ft/nm 
Polisztirol díszléc felrakása  1600 Ft /méter 
  Mázolás
Nyílászáró mázolása 12000 ft/nm
Cső mázolása 1200 ft/ méter 
Lazurozás egy rétegben 3000 ft/nm
Kerítés festés 6000 Ft-tól
A feltüntetett árak anyagosan értendők kivéve tapétázás, polisztirol díszléc ragasztás!